TSMC a Început deja pregătirile pentru procesorul Apple A9 de 16 nm de pe iPhone 6s/ iPhone 7

779 ori
<b>TSMC a Început deja pregătirile pentru procesorul Apple A9 de 16 nm de pe iPhone 6s/ iPhone 7</b>De abia aflasem că TSMC a început producția de procesoare Apple A8 pentru iPhone 6 și iată că ei se pregătesc acum de Apple A9. Acesta va fi procesorul de pe următorul iPhone din 2015 și posibil și de pe următorul iPad. &nbsp; Taiwan...

De abia aflasem că TSMC a început producția de procesoare Apple A8 pentru iPhone 6 și iată că ei se pregătesc acum de Apple A9. Acesta va fi procesorul de pe următorul iPhone din 2015 și posibil și de pe următorul iPad.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company vrea să concureze cu soluțiile de 14 nm de la Samsung și Intel cu un Apple A9 de 16 nm. Producția în masă a lui A9 va începe în primele luni ale lui 2015 și deducem deci că Samsung nu prea mai e în cărți pentru un parteneriat cu Apple cel puțin pe partea de procesoare.

și ca să vedeți ce fel de companie înlocuiește Samsung în producția de procesoare de pe iPhone, TSMC colaborează cu o universitate asiatică pentru a dezvolta un chipset medical special. El va permite controlul undelor cerebrale în cazurile de epilepsie, o boală care afectează 1% din populația globului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×