Marvel Run Jump Smash Review: un joc cu faimoșii Avengeri puși la alergat side scrolling (Video)

1.164 ori
<b>Marvel Run Jump Smash Review: un joc cu faimoșii Avengeri puși la alergat side scrolling (Video)</b>Ne întoarcem puțin în trecut, la momentul în care testam tableta Evolio X7 și descoperim că mai avem un joc să vă prezentăm. E vorba despre Marvel Run Jump Smash, un joc care vă punea în pielea celebrilor Avengeri și un side scroller...

Ne întoarcem puțin în trecut, la momentul în care testam tableta Evolio X7 și descoperim că mai avem un joc să vă prezentăm. E vorba despre Marvel Run Jump Smash, un joc care vă punea în pielea celebrilor Avengeri și un side scroller interesant... dar cam atât.

Acest joc costa 1 dolar și în mod bizar necesita conexiune constantă la Internet. El este un endless runner tipic, în care veți putea sări  și trage cu arma, în vreme ce alergarea se face automat. Jucați cu Nick Fury, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor și îl puteți debloca și pe Spiderman la un moment dat. Veți aduna bănuți de aur de-a lungul alergării și cu ei deblocați mai mulți eroi sau atacuri speciale, deși totul costa cam mult în acest joc.

Marvel Run Jump Smash Review

Veți putea juca și cu Captain America, aduna diferite boosturi și evită o mulțime de capcane și inamici. Acesta este un joc old school, care îmi amintește de Mega Man, dar parcă e mai puțin distractiv. îi dăm o notă de 6.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul tabletei îl puteți afla de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×