TSMC a Început producția de procesoare quad core Apple A8 pentru următoarea generație de iPhone (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 701 ori
<b>TSMC a Început producția de procesoare quad core Apple A8 pentru următoarea generație de iPhone (Zvon)</b>Zvonurile despre un parteneriat între Apple și Taiwan Semiconductor Manufacturing Co (TSMC) datează deja de câțiva ani, cel puțin în privința producției de procesoare. Acum se pare că zvonurile sunt gata să se transforme într-un prim CPU și...

Zvonurile despre un parteneriat între Apple și Taiwan Semiconductor Manufacturing Co (TSMC) datează deja de câțiva ani, cel puțin în privința producției de procesoare. Acum se pare că zvonurile sunt gata să se transforme într-un prim CPU și anume Apple A8.

Surse apropiate de taiwanezi declară că firma asiatică produce deja chipuri pentru noul procesor A8 de la Apple, care va fi la interiorul următorului iPhone. Publicația taiwaneză Commercial Times a scris despre această evoluție și se pare că TSMC ar fi câștigat licitația pentru majoritatea procesoarelor Apple din următoarea perioadă.

Se pare că A8 este un CPU quad core și că Samsung va rămâne cu buza umflată la această generație de chipseturi A. Ca de obicei vă recomand precauție maximă legat de aceste zvonuri, mai ales că Samsung are în spate producția TUTUROR chipurilor de iPhone de până acum, dar și a celor pentru iPad. Aici includem și pe cel de 64 bit A7 de pe iPhone 5s, iPad Air și iPad Mini Retina.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×