TweetDeck iti aduce Twitter pe telefonul Android, disponibil acum!

963 ori
<b>TweetDeck iti aduce Twitter pe telefonul Android, disponibil acum!</b>Dupa ce am aflat cateva statistici foarte interesante colectate de acest client Twitter, iata ca TweetDeck este disponibil acum in versiunea pentru terminale Android. Conform celor de la Android Community, care au testat softul, acesta este unul dintre...

Dupa ce am aflat cateva statistici foarte interesante colectate de acest client Twitter, iata ca TweetDeck este disponibil acum in versiunea pentru terminale Android. Conform celor de la Android Community, care au testat softul, acesta este unul dintre clientii Twitter cei mai performanti si cu designul cel mai placut.

Puteti descarca TweetDeck folosindu-va de codul QR de mai jos sau din Android Market. Aflam si ca acest software integreaza nu doar Twitter, ci si Facebook, Foursquare si Google Buzz. Clientul este disponibil gratuit si este prezentat complet in clipul de mai jos. Interfata lui TweetDeck este simplista si va ofera toate update-urile de status in coloanele Home si Me, vizualizate in comun.

TweetDeck a anuntat si ca va dezvolta o noua versiune a softului pentri iPhone si iPad, folosind ca reper varianta Android.

QR Code TweetDeck

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×