Android 3.0 va sosi cu functie de video chat; raspuns la FaceTime?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.256 ori
<b>Android 3.0 va sosi cu functie de video chat; raspuns la FaceTime?</b>Probabil ca raspuns la functia FaceTime de pe iPhone 4, Google a anuntat ca va include in Android 3.0 Gingerbread o functie de video chat. Din cate stim pana acum, platforma este asteptata la finalul acestui an, dar o intarziere ar putea face ca...

Probabil ca raspuns la functia FaceTime de pe iPhone 4, Google a anuntat ca va include in Android 3.0 Gingerbread o functie de video chat. Din cate stim pana acum, platforma este asteptata la finalul acestui an, dar o intarziere ar putea face ca Gingerbread sa soseasca la inceputul lui 2011, conform Androidandme.

Implementarea functiei video chat in Android se va face destul de usor, pe baza tehnologiei folosite in Google Talk Video, disponibila pana acum in varianta desktop. Revenind la functiile noului OS, o sursa din cadrul Google a declarat ca Android 3.0 va "schimba felul in care folosim telefoanele mobile". Promisiunea este curajoasa avand in vedere faptul ca platforma va concura cu proaspat lansatul Windows Phone 7, urmatoarea versiune de iOS si prima versiune de lui MeeGo pentru mobil.

Zvonurile afirma ca Android 3.0 va debuta direct pe terminale cu procesoare Nvidia Tegra 2 si cunoastem deja cativa producatori de tableturi interesati de noul software si care si-au amanat chiar terminalele special pentru acest OS.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×