Twitter 2.0 pentru Android: iată un preview al aplicației (Video)

Autor:  | Publicat în:  Twitter 1.235 ori
<b>Twitter 2.0 pentru Android: iată un preview al aplicației (Video)</b>Dacă doriți mai mult de la experiența Twitter oferită pe Android, aveți acum la dispoziție Twitter 2.0, aplicație prezentată în acțiune în clipul de mai jos. Sursa clipului este Christopher Meinck de la Everything Android, care ne oferă aceste...

Dacă doriți mai mult de la experiența Twitter oferită pe Android, aveți acum la dispoziție Twitter 2.0, aplicație prezentată în acțiune în clipul de mai jos. Sursa clipului este Christopher Meinck de la Everything Android, care ne oferă aceste 2 minute de preview.

Printre îmbunătățirile aduse softului se numără o interfață actualizată și o pornire a aplicației direct în streamul de informații. Bara de "acțiune" din partea superioară a ecranului permite utilizatorului să efectueze o căutare sau să publice un nou tweet. Aveți la dispoziție și un sub-meniu, în care vă puteți vedea tweet-urile, mesajele și opțiunile.

Nu știm încă în ce dată va sosi noua aplicație în Android Market, dar ar fi cazul să vedem un upgrade, având în vedere că primul client Twitter pentru Android a fost lansat înainte de începutul verii trecute. Feedback-ul pentru această aplicație este oricând binevenit și aveți la dispoziție secțiunea Comentarii pentru păreri și sugestii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×