HP TouchPad, prima tabletă webOS 3.0 anunțată oficial; sosește În vară (Video)

2.109 ori
<b>HP TouchPad, prima tabletă webOS 3.0 anunțată oficial; sosește În vară (Video)</b>în cadrul unui eveniment oficial axat pe webOS, HP a anunțat și debutul tabletei sale TouchPad, bazată pe webOS 3.0 și folosind un procesor dual core Terminalul va sosi pe piață în această vară și va reprezenta un rival de seamă pentru LG...

în cadrul unui eveniment oficial axat pe webOS, HP a anunțat și debutul tabletei sale TouchPad, bazată pe webOS 3.0 și folosind un procesor dual core Terminalul va sosi pe piață în această vară și va reprezenta un rival de seamă pentru LG G-Slate și Motorola Xoom.

După cum puteți vedea, deși Palm (achiziționată de HP în urmă cu un an) s-a implicat în acest proiect, logo-ul companiei nu este prezent pe tabletă, semn că firma s-a integrat complet în gigantul producător de PC-uri. HP TouchPad are aceeași greutate și dimensiuni ca și Apple iPad, cu o grosime de 13.7mm și un display touch de 9.7 inch și rezoluție de 1024 x 768 pixeli.

HP TouchPad, prima tabletă webOS 3.0 anunțată oficial; sosește În vară (Video)

Conform producătorului sau, tableta TouchPad este capabilă de "multitasking real", asta și datorită procesorului Snapdragon dual core la 1.2GHz. Vor exista versiuni de 16 și 32GB ale noului device, care va sosi cu suport WiFi, dar vor urma și modele 3G și 4G, deci BlackBerry PlayBook are de ce să se teamă de competiție.

Alte funcții ale produsului includ VPN, printare wireless, alimentare wireless (cu accesoriul Touchstone), apelare Skype și schimbul de date, apeluri și URL-uri între tableta și smartphone-ul Pre 3 pur și simplu prin atingere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×