Twitter 360 combina realitatea amplificata cu social networkingul pe iPhone 3GS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.300 ori
<b>Twitter 360 combina realitatea amplificata cu social networkingul pe iPhone 3GS (Video)</b>V-ati gandit vreodata ca Twitterul ar putea evolua in a fi mai mult decat un serviciu de microblogging si social networking? Ei bine, iata ca rivalul lui Facebook are acum o versiune 360, care combina functia sociala cu cea bazata pe locatie si realitatea...

V-ati gandit vreodata ca Twitterul ar putea evolua in a fi mai mult decat un serviciu de microblogging si social networking? Ei bine, iata ca rivalul lui Facebook are acum o versiune 360, care combina functia sociala cu cea bazata pe locatie si realitatea augmentata.

Prin intermediul aplicatiei Twitter 360, disponibila pe iPhone 3GS prin App Store veti avea sansa de a vizualiza tweet-uri cu coordonate de geotagging atasate lor. Astfel, veti vizualiza contactele de pe Twitter aflate in apropierea dumneavoastra, prin intermediul unei functii de Augmented Reality (realitate amplificata), suprapunand un strat de informatii peste imaginile capturate de camera handsetului.

Functia Geotagging din Twitter este una foarte noua si iata ca de abia acum o putem vedea in actiune, in clipul de mai jos. Google Maps isi aduce de asemenea aportul, permitandu-va sa aflati unde anume pe harta sa afla partenerii nostri de Twitter. Va afecta oare aceasta aplicatie privacy-ul utilizatorilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×