Fring aduce videoconvorbirile pe iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.365 ori
<b>Fring aduce videoconvorbirile pe iPhone (Video)</b>Cu o saptamana in urma, Fring implementa apelarea video pe telefoanele Nokia, adaugand o functie video clientului Fring/Skype. Iata ca acum Fring lanseaza o aplicatie de videoconvorbiri si pentru iPhone, profitand de popularitatea sa. Cum functioneaza...

Cu o saptamana in urma, Fring implementa apelarea video pe telefoanele Nokia, adaugand o functie video clientului Fring/Skype. Iata ca acum Fring lanseaza o aplicatie de videoconvorbiri si pentru iPhone, profitand de popularitatea sa. Cum functioneaza acest soft aflati din clipul urmator:

In ciuda faptului ca telefonului produs de Apple ii lipseste o camera frontala, videoconferintele sunt posibile, dar ele vor fi unidirectionale, deoarece ar fi ciudat sa tot rotim handsetul pentru a participa la convorbire. Suportul pentru video chat de pe iPhone permite doar vizualizarea unui stream video, maximul pe care il putem obtine de la modelul actual.

Speram ca macar urmatorul iPhone sa vina cu o camera frontala, usurand munca celor de la Fring si profitand din plin de functiile acestui client foarte util.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×