Twitter acum pe iPhone prin Twitterific

1.060 ori
<b>Twitter acum pe iPhone prin Twitterific</b>In cazul in care nu puteti trai fara Twitter, va va bucura sa aflati ca prin intermediul lui AppStore cei de la IconFactory va vor oferi aplicatia nativa Twitterrific. Aceasta permite utilizarea faimosului Twitter pe iPhone. Twitterrific este disponibil...

In cazul in care nu puteti trai fara Twitter, va va bucura sa aflati ca prin intermediul lui AppStore cei de la IconFactory va vor oferi aplicatia nativa Twitterrific. Aceasta permite utilizarea faimosului Twitter pe iPhone.

Twitterrific este disponibil atat intr-o varianta gratuita cat si una "premium", ce costa doar 9.99 dolari. In cadrul versiunii gratuite, veti avea acces la clientul de Twitter ce va integra si cateva reclame nu foarte stresante. In cazul variantei "premium", scapati de reclame si veti folosi o interfata imbunatatita.

Ambele versiuni sosesc cu o versiune detaliata a fiecarui "tweet" si un mini browser care va permite sa cautati un link embeduit fara a folosi browserul Safari. Mesajele primite de la cei apropiati prin Twitter sunt trimise automat impreuna cu linkuri catre o harta a locului unde se afla contactele dumneavoastra. Evident, va trebui sa utilizat iTunes 7.7, un iPhone 3G sau un iPhone cu noul iPhone 2.0 instalat pentru a avea acces la Apple AppStore si implicit si la Twitterrific.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×