UE va vota pentru reducerea tarifelor de roaming

798 ori
<b>UE va vota pentru reducerea tarifelor de roaming</b>Daca si tu, ca si noi, crezi ca tarifele de roaming cerute de operatorii de telefonie mobile sar putin gardul, vei fi incantat sa afli ca la comitetul UE se voteaza azi, la propunerea Comisiei Europene, sa se reduca aceste taxe cu pana la 70%. Cei de la...

Daca si tu, ca si noi, crezi ca tarifele de roaming cerute de operatorii de telefonie mobile sar putin gardul, vei fi incantat sa afli ca la comitetul UE se voteaza azi, la propunerea Comisiei Europene, sa se reduca aceste taxe cu pana la 70%. Cei de la Bruxelles au calculat ca companiile telecom din Europa au un profit din roaming de pana la 8,5 miliarde €.

Euro-parlamentarul Paul Rubig a declarat la BBC, "Avem un singur stat membru unde in acest moment platesti cinci eurocenti [€0,05] pe minut. Daca te duci in afara acestui stat membru si telefonezi acasa platesti trei euro [€3]. Nimeni nu poate sa ne explice care este motivul pentru acest lucru."

Noi credem ca a sosit momentul ca aceste practici de afaceri sa fie aduse la lumina. Tineti degetele incrucisate pentru ca totul sa mearga bine la votul de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×