UHANS K5000 este acum disponibil: telefon robust cu baterie de 5.000 mAh, funcţie walkie talkie

1.149 ori
<b>UHANS K5000 este acum disponibil: telefon robust cu baterie de 5.000 mAh, funcţie walkie talkie</b>Cine vrea un telefon care să reziste cu brio drumeţiilor de iarnă, tocmai a primit o nouă opţiune. Se numeşte Uhans K5000 şi este atât un smartphone rugged, cât şi unul cu baterie generoasă, de 5000 mAh.

Cine vrea un telefon care să reziste cu brio drumeţiilor de iarnă, tocmai a primit o nouă opţiune. Se numeşte UHANS K5000 şi este atât un smartphone rugged, cât şi unul cu baterie generoasă, de 5.000 mAh.

Acest terminal are certificare IP68, fiind rezistent la apă şi praf şi poate fi găsit acum la retailerii online. Costă de regulă 129.99 dolari şi este disponibil pe negru şi portocaliu. Foloseşte butoane capacitive şi este destul de masiv, lucru justificat de rezistenţa la intemperii şi bateria generoasă. Bateria de 5.000 mAh este produsă de Sony, ceea ce reprezintă un pedigree excelent şi pe hârtie ni se promit 3 zile de utilizare normală.

UHANS K5000

La pachet cu handsetul vine şi un încărcător de 5V şi 2A. O funcţie inedită a acestui nou venit este faptul că are şi walkie talkie, cu o apăsare a unui buton dedicat "PPT". Veţi avea astfel o acoperire de semnal şi în zonele în care cel celular nu pătrunde. În plus stă bine şi la navigare, cu suport Glonass, GPS şi tehnologiile aferente, plus o busolă performantă.

Mai găsim printre dotări un ecran HD de 5 inch produs de LG, cu protecţie Gorilla Glass, iar exteriorul este sigilat în cauciuc şi plastic. Astfel, acest telefon supravieţuieşte unei scăpări de la 1.5 metri înălţime. Dotările includ un procesor octa core Mediatek MT6753, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi o cameră de 13 MP în spate, plus una frontală de 5 MP.

Avem şi scanner de amprente în spate, iar toate acestea se regăsesc într-un corp cu greutate de 212 grame. Aliexpress are unul dintre cele mai mici preţuri pentru acest model, la doar 111 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×