Nivelul semnalului de telefonie ar putea fi ascuns de operatori pe viitoarele versiuni Android

2.898 ori
<b>Nivelul semnalului de telefonie ar putea fi ascuns de operatori pe viitoarele versiuni Android</b>Găselniţa zilei este una negativă, aceasta fiind una dintre puţinele dăţi când aflăm că Android ar putea primi o funcţie care nu ne place deloc. Se pare că pe viitor telefoanele cu Android ar putea încerca să ascundă calitatea semnalului celular primit..

Găselniţa zilei este una negativă, aceasta fiind una dintre puţinele dăţi când aflăm că Android ar putea primi o funcţie care nu ne place deloc. Se pare că pe viitor telefoanele cu Android ar putea încerca să ascundă calitatea semnalului celular primit de un telefon.

Cei de la XDA Developers au descoperit o menţiune în codul Android Open Source Project, cu privire la dezactivarea afişajului de putere a semnalului, care apare în zona SIM Status din Setări. Nu cunoaştem motivul acestei modificări şi ce se întâmplă aici este că telefonul va putea dezactiva afişajul "Nivel de Semnal", care apare în Settings, în funcţie de configurarea la nivel de operator, care se aplică atunci când e introdusă o cartelă SIM.

Nivelul semnalului de telefonie ar putea fi ascuns de operatori pe viitoarele versiuni Android

În mod inedit nu sunt afectate alte API-uri care solicită aceeaşi informaţie, deci aplicaţii ca LTE Discovery sau Signal Strength vor putea afişa datele dorite. Nu e foarte clar de ce a apărut această schimbare, dar XDA considera că a fost realizată la cererea unuia sau mai multor operatori din motive evidente.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×