HTC anunţă programul HTC Preview, care îi permite să obţină feedback despre viitoare produse de la utilizatori

611 ori
<b>HTC anunţă programul HTC Preview, care îi permite să obţină feedback despre viitoare produse de la utilizatori</b>HTC nu se află &icirc;ntr-o perioadă prea bună acum, mai ales că modelul său mult aşteptat HTC One A9 nu a fost primit cu prea mare entuziasm. Pentru a evita eşecuri ca HTC One M9 pe viitor şi lansări de produse ce nu se ridică la...

HTC nu se află într-o perioadă prea bună acum, mai ales că modelul său mult aşteptat HTC One A9 nu a fost primit cu prea mare entuziasm. Pentru a evita eşecuri ca HTC One M9 pe viitor şi lansări de produse ce nu se ridică la înălţimea aşteptărilor, HTC are de gând să îşi asculte fanii şi utilizatorii cu mai multă atenţie.

Astfel, compania taiwaneză a pornit un program numit HTC Preview, care le permite voluntarilor să testeze software şi hardware HTC înainte de lansare. Iniţiative de genul au mai fost oferite de-a lungul anilor de companii ca Sony sau LG, iar acum şi de HTC. Echipa HTC Preview a realizat şi o sesiune AMA pe Reddit, discutând despre acest program.

Dacă vă înscrieţi în program, nu există garanţia 100% că veţi pune mâna pe HTC One M10 înaintea altora să zicem, dar o şansă mică există. Înregistrarea durează 5-10 minute şi include completarea unui formular, în care menţionaţi ce fel de aplicaţii şi funcţii preferaţi pe handseturile voastre şi ce telefon aveţi acum. Dacă e vorba de un model HTC, vi se cere IMEI-ul şi operatorul, astfel încât să puteţi testa actualizări software. .

Va trebui şi să semnaţi un NDA şi să nu publicaţi vreun detaliu despre produse nelansate încă, dar şi să folosiţi telefonul din cadrul lui HTC Preview că handsetul de zi cu zi. Această iniţiativă e disponibilă în Europa, SUA şi Asia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×