Un afiș promoțional uriaș pentru HTC Thunderbolt, Înainte de CES 2011

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.949 ori
<b>Un afiș promoțional uriaș pentru HTC Thunderbolt, Înainte de CES 2011</b>HTC a pregătit deja un afiș uriaș care face reclamă smartphone-ului Thunderbolt, chiar înainte de prezentarea sa oficială în cadrul lui CES 2011. Vă reamintim că acest show tech va debuta în Las Vegas în data de 6 ianuarie. &nbsp; în Vegas...

HTC a pregătit deja un afiș uriaș care face reclamă smartphone-ului Thunderbolt, chiar înainte de prezentarea sa oficială în cadrul lui CES 2011. Vă reamintim că acest show tech va debuta în Las Vegas în data de 6 ianuarie.

în Vegas găsim și reclama pe care o vedeți în imaginea de mai sus, care afirmă că "Acesta nu e telefonul tău de vis, ci următorul după acesta". Trebuie să recunoaștem că acest motto original pare a se potrivi cu HTC Thunderbolt, dar nu excludem că panoul publicitar să promoveze și alt smartphone.

Acest model este primul cu suport 4G LTE al producătorului HTC și că de obicei compania subliniază inovațiile pe care le aduce în segmentul telecom. Să vedem ce alte surprize ne mai rezervă acest terminal cu procesor dual core, Android 2.3 la bord și touchscreen de 4.3 inch.

HTC Thunderbolt

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×