LG pregătește o tabletă Honeycomb pentru CES 2011

1.277 ori
<b>LG pregătește o tabletă Honeycomb pentru CES 2011</b>Surse apropiate de LG Electronics afirmă că gigantul asiatic ar pregăti o tabletă de 8.9 inch ce rulează cea mai nouă versiune de Android, Honeycomb pentru lansare în cadrul lui CES 2011. Evenimentul va debuta pe 6 ianuarie și va avea loc în Las...

Surse apropiate de LG Electronics afirmă că gigantul asiatic ar pregăti o tabletă de 8.9 inch ce rulează cea mai nouă versiune de Android, Honeycomb pentru lansare în cadrul lui CES 2011. Evenimentul va debuta pe 6 ianuarie și va avea loc în Las Vegas.

Speculațiile afirmă că vom vedea și o versiune de 10 inch a noului terminal, iar produsul LG este văzut ca un răspuns la Samsung Galaxy Tab. Această tabletă a atins deja vânzări de peste 1.000.000 de unități în SUA, iar prețul sau a scăzut sub 500 de dolari. LG anunțase în prealabil că lucrează la o tabletă, dar proiectul a fost amânat, până la lansarea unei versiuni de Android mai potrivită pentru acest tip de terminale.

Korea Times scria recent că noua tabletă va rula Honeycomb, dar asociază această versiune cu Android 3.0 și asta după ce aflam săptămâna trecută că Honeycomb ar putea fi de fapt Android 2.4. Până ce toate aceste aspecte vor fi clarificate, un lucru e sigur: LG va prezenta display-uri mobile auto-stereoscopice la CES 2011, utile pentru implementarea pe panouri video 3D. Acestea pot fi vizualizate de șoferi pe marginea drumului, chiar și la viteze mari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×