Un asistent virtual pentru persoanele cu probleme de vedere, acum pe telefonul mobil

1.740 ori
<b>Un asistent virtual pentru persoanele cu probleme de vedere, acum pe telefonul mobil</b>iVisit SeeScan este o idee geniala, bazata pe tehnologia de recunoastere a imaginilor si redarea vocala a oricarui obiect recunoscut. Acest concept va fi incorporat in terminalele mobile si va permite persoanelor cu probleme de vedere sa recunoasca...

iVisit SeeScan este o idee geniala, bazata pe tehnologia de recunoastere a imaginilor si redarea vocala a oricarui obiect recunoscut. Acest concept va fi incorporat in terminalele mobile si va permite persoanelor cu probleme de vedere sa recunoasca obiectele fara a le atinge, deoarece telefonul lor va reda audio ceea ce "vede".

Ar fi interesant de aflat cum au reusit developerii sa faca un procesor de telefon mobil sa suporte recunoasterea imaginii capturate de camera in timp real si identificarea ei cu un produs din baza de date. Pentru mai multe detalii puteti arunca o privire pe iVisit si trebuie sa aflati ca aceasta companie a castigat premiul E-Tech Enterprise Health in 2009, in cadrul showului CTIA.

Aceasta poate fi considerata o aplicatie medicala, deoarece va ajuta persoanele oarbe sa recunoasca obiecte in doar cateva secunde, cu ajutorului telefonului mobil si, dupa cum puteti observa, softul nu se "balbaie" nici macar cand vine vorba de bancnote indoite.

[Via: Dailymobileblog.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×