Un banner promoțional pentru Oppo R9 și R9 Plus ne dezvăluie prețurile celor două smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.126 ori
<b>Un banner promoțional pentru Oppo R9 și R9 Plus ne dezvăluie prețurile celor două smartphone-uri</b>Pentru data de 17 martie avem &icirc;n program un nou debut de urmărit, fiind vorba despre conferința Oppo &icirc;n cadrul căruia vor debuta smartphone-urile R9 și R9 Plus. Terminalele &icirc;n cauză tocmai ce au primit și certificarea din partea...

Pentru data de 17 martie avem în program un nou debut de urmărit, fiind vorba despre conferința Oppo în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile R9 și R9 Plus. Terminalele în cauză tocmai ce au primit și certificarea din partea autorităților chineze ce sugerează faptul că lansarea lor în magazine va avea loc foarte curând după anunțul oficial.

Între timp, iată că astăzi printre site-urile de origine chineză am dat și de un banner interesant pentru cele două modele, unul ce dezvăluie prețurile de comercializare. De aici aflăm că versiunea cu display de 5.5 inch numită Oppo R9 va costa 383 dolari (64 GB memorie internă + 4 GB memorie RAM).

Dacă vă atrage mai mult modelul cu display de 6 inch, și anume Oppo R9 Plus, aflați că acesta va costa 460 dolari în versiunea cu 64 GB de stocare + 4 GB memorie RAM. De asemenea, există și posibilitatea de achiziție a unei variante cu 128 GB memorie internă, terminal al cărui preț crește la 506 dolari.

Ca specificații, cele două smartphone-uri vor oferi panouri AMOLED, un procesor Snapdragon 652 pentru varianta Plus și un chip MediaTek Helio X10 pentru Oppo R9. De asemenea vom primi tehnologia de încărcare rapidă VOOC, o cameră foto de 16 megapixeli pentru versiunea de 6 inch și un senzor de 13 megapixeli pentru modelul de 5.5 inch.

Nu va lipsi de pe lista de specificații nici senzorul frontal de 4 megapixeli capabil să realizeze fotografii la o rezoluție de 16 megapixeli grație unei tehnologii de interpolare cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×