Un barbat a prins pestele care ii inghitise telefonul!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.066 ori
<b>Un barbat a prins pestele care ii inghitise telefonul!</b>Un barbat a pierdut un telefon, acesta cazandu-i in apa... Nimic surprinzator pana acum, doar ca handsetul a fost inghitit de un peste, acelasi "hot" fiind prins apoi de un pescar. Barbatul ghinionist si-a primit telefonul inapoi... Asta da noroc! Avand...

Un barbat a pierdut un telefon, acesta cazandu-i in apa... Nimic surprinzator pana acum, doar ca handsetul a fost inghitit de un peste, acelasi "hot" fiind prins apoi de un pescar. Barbatul ghinionist si-a primit telefonul inapoi... Asta da noroc!

Avand in vedere faptul ca e vorba de un terminal Nokia, ne intrebam cum a reusit pestele sa inghita un astfel de handset, sau de ce i s-a parut apetisant un astfel de gadget. Ziarul britanic the Sun afirma ca Andrew Cheatle isi pierduse telefonul langa un rau/lac in timp ce se juca cu cainele sau.

Dupa ce domnul Cheatle isi cumparase deja alt handset, el a primit un apel de pe telefonul pierdut. Acesta venea de la pescarul Glen Kerley, care folosea SIM-ul terminalului disparut, descoperit in burta unui urias cod. Aparent, acesti pesti sunt foarte lacomi si au o gura enorma... si avida de tehnologie.

In mod bizar, telefonul care a revenit in proprietatea lui Cheatle inca mai functiona (relativ), dupa mici inlocuiri ale circuitelor interne. Povesti pescaresti sau adevar?

Sursa: Intomobile.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×