HTC Touch Diamond 2, comparat cu primul Diamond

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.583 ori
<b>HTC Touch Diamond 2, comparat cu primul Diamond</b>Daca sunteti posesor de smartphone HTC Touch Diamond si ati pus ochii pe upgrade-ul acestuia, Touch Diamond 2, prezentat la Mobile World Congress 2009, atunci va va interesa o comparatie intre cele 2 handseturi: Iata-le in imaginea de mai sus, cu...

Daca sunteti posesor de smartphone HTC Touch Diamond si ati pus ochii pe upgrade-ul acestuia, Touch Diamond 2, prezentat la Mobile World Congress 2009, atunci va va interesa o comparatie intre cele 2 handseturi (click pe imagine pt. video):

Iata-le in imaginea de mai sus, cu mentiunea ca noul Diamond este mai mare decat predecesorul sau, dupa cum este si ecranul noului terminal. Alte deosebiri dintre primul Diamond si cel nou sunt prezenta unei bare zoom touch sensitive, a tehnologiei Push Internet, specifica HTC si a cele mai noi versiuni a interfatei TouchFLO 3D.

Bara zoom mentionata anterior este utilizata pentru zooming in cadrul paginilor web, al mailurilor, mesajelor, imaginilor si documentelor. Un alt upgrade fata de primul Diamond este prezenta unui OS mai performant, Windows Mobile 6.5, care perfectioneaza majoritatea aspectelor lui Windows Mobile 6.1, de la design la functionalitate.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×