Un barbat din China a sarit intr-un lac pentru un telefon mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.556 ori
<b>Un barbat din China a sarit intr-un lac pentru un telefon mobil</b>Tanara Wu Gaolong isi facea o poza cu telefonul langa un lac din Yanghzhou, China, cand a scapat handsetul in apa. Acesta parea pierdut, cel putin pana la aparitia unui barbat in varsta, care a sarit imediat in apa si a inceput sa caute pretiosul telefon....

Tanara Wu Gaolong isi facea o poza cu telefonul langa un lac din Yanghzhou, China, cand a scapat handsetul in apa. Acesta parea pierdut, cel putin pana la aparitia unui barbat in varsta, care a sarit imediat in apa si a inceput sa caute pretiosul telefon.

Mentionam ca tanara nu stia sa inoate, iar batranul nu a ezitat sa se dezbrace si sa sara in apa (probabil rece), desi avea peste 70 de ani. Batranul nu era un oarecare, ci un profesor la Universitatea Yangzhou, iar el a reusit sa recupereze handsetul fetei, care, in mod surprinzator, inca mai functiona.

Fata l-a invitat pe profesor la cina, dar acesta a refuzat si pur si simplu a plecat, tacut... probabil spre alte lacuri si alte fete cu probleme similare. Intrebarea e daca terminalul era o chinezarie de 50 de dolari sau un iPhone, fie el si clonat... Sa fie telefonul mobil chiar atat de important incat sa merite ca o persoana sa isi riste viata pentru el?

[Via: Chinadaily.com.cn]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×