Un studiu asupra satisfactiei consumatorilor plaseaza Apple pe primul loc, la capitolul smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.054 ori
<b>Un studiu asupra satisfactiei consumatorilor plaseaza Apple pe primul loc, la capitolul smartphone-uri</b>Un studiu efectuat recent de J.D. Power si Asociatii, purtand numele de "2009 Wireless Consumer Smartphone Customer Satisfaction Study" plaseaza Apple pe cel mai inalt loc, in privinta satisfactiei pe care o ofera clientilor. Studiul face referire la...

Un studiu efectuat recent de J.D. Power si Asociatii, purtand numele de "2009 Wireless Consumer Smartphone Customer Satisfaction Study" plaseaza Apple pe cel mai inalt loc, in privinta satisfactiei pe care o ofera clientilor.

Studiul face referire la producatorii de smartphone-uri, iar LG se claseaza pe locul fruntas in randul utilizatorilor de telefoane mobile standard. Acest sondaj masoara satisfactia clientilor care achizitioneaza telefoane mobile si smartphone-uri, bazandu-se pe factori cheie, cum ar fi: operabilitatea (30%), designul (20%) si bateria (20%), aceste 3 criterii aplicandu-se doar telefoanelor mobile standard.

Analiza satisfactiei obtinute pe piata smartphone-urilor se face cu ajutorul unor criterii ca: usurinta de utilizare (30%), sistemul de operare (22%), functiile (21%), designul (18%) si bateria (9%). Apple a obtinut un scor de 791 de puncte din totalul de 1000 posibile, descurcandu-se excelent la capitolul usurinta de utilizare, dar si in ce priveste sistemul de operare, functiile si designul. LG se afla pe locul 2, cu 772 de dpuncte, urmat de Samsung, cu 759.

[Via: Jdpower.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×