BlackBerry Curve, mai bine vandut decat iPhone

1.562 ori

Terminalele BlackBerry Curve ale celor de la RIM s-au mentinut pe primul loc, la capitolul cele mai vandute smartphone-uri din SUA in 2008, detinand o cota de piata de nu mai putin de 50% si in acest an, in primul trimestru. Cei de la NPD Group au...

Terminalele BlackBerry Curve ale celor de la RIM s-au mentinut pe primul loc, la capitolul cele mai vandute smartphone-uri din SUA in 2008, detinand o cota de piata de nu mai putin de 50% si in acest an, in primul trimestru.

BlackBerry Curve, cel mai vandut telefon

Cei de la NPD Group au atribuit succesul handseturilor Curve promotiei agresive a celor de la Verizon, bazata pe ideea "cumpara un model si primesti inca unul". Promotia si strategia agresiva au facut ca BlackBerry sa depaseasca iPhone la capitolul vanzari, atat anul trecut, cat si in primul trimestru al acestui an.

In plus, BlackBerry Curve este mai familiar, mai putin scump si este disponibil in oferta tuturor operatorilor de telefonie din SUA. Iata cum arata topul celor mai bine vandute handseturi din SUA, in primul trimestru al anului:

- BlackBerry Curve (toate modelele 83XX)
- Apple iPhone 3G (toate modelele)
- BlackBerry Storm
- BlackBerry Pearl (in afara de cel cu clapeta)
- T-Mobile G1

[Via: Tgdaily.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×