HMD Global va aduce Android 10 pe telefoanele Nokia din portofoliu încă din acest an; Iată un roadmap al actualizărilor

1.119 ori
<b>HMD Global va aduce Android 10 pe telefoanele Nokia din portofoliu încă din acest an; Iată un roadmap al actualizărilor</b>Ziua de 22 august nu ne-a adus doar evenimentul local de lansare al lui Samsung Galaxy Note 10, ci și prezentarea versiunii finale Android 10 - release care după cum vă informam într-un articol dedicat, nu mai poartă un nume

Ziua de 22 august nu ne-a adus doar lansări de noi smartphone-uri, ci și prezentarea versiunii finale Android 10 - release care după cum vă informam într-un articol dedicat, nu mai poartă un nume de desert. Are loc un rebranding serios pentru Android, fiind dezvăluit chiar și un logo nou. Dar nu despre aceste noutăți discutăm aici, ci despre roadmap-ul de actualizări HMD Global.

Android 10 Nokia

Compania finlandeză se mișcă foarte rapid și iată că deja are detalii despre momentul în care vor sosi update-urile Android 10 pe telefoanele Nokia din portofoliu. După cum spune și titlul articolului de față, HMD Global va aduce noul Android încă din acest an pe o serie dintre telefoanele sale și anume următoarele: Nokia 7.1, Nokia 8.1 și cameraphone-ul Nokia 9 Pureview.

Roadmap actualizări Android 10:

  • Trimestrul 4 2019: Nokia 7.1, Nokia 8.1, Nokia 9 PureView
  • Trimestrul 1 2020: Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus, Nokia 2.2, Nokia 3.1 Plus, Nokia 3.2, Nokia 4.2, Nokia 1 Plus, Nokia 5.1 Plus, Nokia 8 Sirocco
  • Trimestrul 2 2020: Nokia 2.1, Nokia 3.1, Nokia 5.1, Nokia 1

Chiar la începutul anului viitor și telefoanele Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus și Nokia 7 Plus se vor bucura de Android 10, urmând ca la mijlocul primului trimestru din 2020 să vedem actualizarea poposind și pe Nokia 2.2, Nokia 3.1 Plus, Nokia 3.2 și Nokia 4.2. Avem și un preview pentru lista de telefoane ce vor primi update-ul în Q2 2020 și în mod interesant printre acestea se află și modele low-end precum Nokia 1.

Știind cât de rapid s-au mișcat cei de la HMD Global cu actualizările la Android Pie, este de așteptat ca la fel să se prezinte situația și cu Android 10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×