Samsung ar fi început testarea lui Android Q pe Galaxy S10, semn că noua versiune OS ar putea sosi rapid pe flagship

1.087 ori
<b>Samsung ar fi început testarea lui Android Q pe Galaxy S10, semn că noua versiune OS ar putea sosi rapid pe flagship</b>La început de săptămână avem multe vești interesante, printre acestea numărându-se și cea referitoare la faptul că Samsung a început deja testarea lui Android Q pe smartphone-ul Galaxy S10. Este o informație cu adevărat

La început de săptămână avem multe vești interesante, printre acestea numărându-se și cea referitoare la faptul că Samsung a început deja testarea lui Android Q pe smartphone-ul Galaxy S10. Este o informație cu adevărat prețioasă ce ne poate da de înțeles că sud-coreenii vor reuși să aducă noul release software rapid pe seria de flagship-uri lansată în prima parte a acestui an, în cadrul târgului MWC 2019.

Aceste detalii sosesc din partea publicației Sammobile.com care ar fi descoperit că într-adevăr testele au fost demarate pentru lineup-ul Galaxy S10, fiind incluse aici cele 3 modele deja cunoscute și anume: Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e. Motivul pentru care lucrurile s-ar fi mișcat mai repede de această dată, ar fi acela că Samsung a primit acces la codul Android Q ceva mai devreme decât se întâmpla de obicei.

Nu se știu însă prea multe despre stadiul în care a ajuns Samsung cu testarea lui Android Q pe telefoanele din seria S10, dar ne putem aștepta la o distribuire mai rapidă a versiunii finale, asta desigur după ce va fi implementat și un program de tip Beta Testing. Anterior aflam că Android Q va aduce la pachet pe telefoanele Samsung versiunea 2.0 a lui One UI și îmbunătățiri pentru funcția Digital Wellbeing.

Vă amintim că aici laMobilissimo am testat variantele S10+ și S10e, recenziile asociate fiecăruia în parte fiind listate mai jos sub formă de link către prezentare (text și video):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×