Un clip promoțional pentru LG Q6 sosește astăzi; vedem cu ce se laudă noile modele din seria Q6

Autor:  | Publicat în:  LG 1.583 ori
<b>Un clip promoțional pentru LG Q6 sosește astăzi; vedem cu ce se laudă noile modele din seria Q6</b>La scurt timp de la anunțul oficial, sud-coreenii de la LG Electronics decid să ne prezintă un clip promoțional pentru nou serie de terminale LG Q6. Printre acestea se află modelul standard LG Q6, cel mai ieftin numit LG Q6α și varianta de top LG Q6+

Un clip promoțional proaspăt postat de către LG Mobile ne prezintă astăzi o trecere printre punctele forte ale noilor telefoane din seria LG Q6. După cum v-am informat și noi anterior odată cu lansarea oficială a produselor, acestea vin în trei variante sub 3 denumiri diferite: LG Q6, LG Q6+, respectiv LG Q6α - modele ce împart 99% din dotări, restul de 1% fiind reprezentat de diferența la nivel de RAM și spațiu de stocare.

LG Q6

În acest material video ne este reamintit faptul că telefoanele sosesc într-o carcasă unibody cu ramă metalică realizată din Aluminiu Seria 7000 și că în locul unui scanner de amprente ni se oferă o tehnologie de autentificare pe bază de scanare facială. Avem pe spate o cameră foto de 13 megapixeli cu numeroase moduri speciale printre care se numără și Food Mode ce face ca fotografiile cu mâncare să arate bestial.

Pentru selfie-uri avem un senzor de 5 megapixeli cu lentile wide la 100 grade pentru ca toți prietenii de grup să apară în fotografiile pe care le vom realiza. Știți deja că aceste modele din seria Q sosesc cu panouri de 5.5 inch, cu procesor Snapdragon 435, Android Nougat și cu baterii de 3000 mAh la interior. Am aflat că prețul pentru varianta standard Q6 va fi de 370 dolari, în vreme ce modelul Q6+ cu 4 GB RAM va costa 440 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×