Avalanșa de leak-uri pentru iPhone 8 continuă; astăzi vedem o nouă schiță ce confirmă tehnologia de încărcare wireless

1.507 ori
<b>Avalanșa de leak-uri pentru iPhone 8 continuă; astăzi vedem o nouă schiță ce confirmă tehnologia de încărcare wireless</b>iPhone 8 are toate șansele să îl depășească pe Samsung Galaxy S8 la numărul de leak-uri, asta pentru că zilnic apar o grămadă de scăpări și zvonuri în mediul online. Schițele sunt cele mai populare materiale scăpate pe web și astăzi mai vedem o asemenea

În ultima vreme am avut parte de numeroase leak-uri pentru iPhone 8, scăpări ce vor continua a sosi în număr mare până la debutul oficial al handset-ului ce ar trebui să aibă loc undeva în prima parte a lunii septembrie. Cele mai populare leak-uri par a fi cele care ne prezintă schițe ale telefonului, asemenea materiale dezvăluind faptul că produsul va sosi cu difuzoare stereo, cu o cameră duală plasată vertical și cu un scanner de amprente pe spate.

iPhone 8

Astăzi sosește o nouă astfel de schița care ne prezintă în schimb un modul dedicat de încărcare wireless aflat sub panoul spate, fără a se remarca pe undeva acel decupaj circular de mici dimensiuni care era asociat anterior unui presupus scanner de amprente.

iPhone 8

Se mai zvonește că nu vom primi buton fizic home pe iPhone 8, acesta și scanner-ul de amprente Touch ID urmând a fi integrat direct în ecranul OLED. De asemenea, pe baza ultimelor schițe au fost create și randări detaliate care ne prezentau un panou frontal acoperit în mare parte de către display, cu un mic decupaj în partea de sus pentru earpiece.

Aparent, camera frontală, dar și senzorii dedicați ar urma să fie la rândul lor plasați sub ecran. Totul sună promițător pe hârtie, dar așteptăm surse și scăpări ceva mai credibile pe viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×