Un conflict În Coreea de Sud ar Întârzia producția a sute de milioane de telefoane și tablete

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.223 ori
<b>Un conflict În Coreea de Sud ar Întârzia producția a sute de milioane de telefoane și tablete</b>Văzând cât de importante sunt Samsung și LG pe piața globală a producătorilor de componente pentru tablete și telefoane, probabil vă întrebați ce s-ar întâmpla dacă brusc Coreea de Sud nu ar mai putea exporta componente. &nbsp; Ei bine,...

Văzând cât de importante sunt Samsung și LG pe piața globală a producătorilor de componente pentru tablete și telefoane, probabil vă întrebați ce s-ar întâmpla dacă brusc Coreea de Sud nu ar mai putea exporta componente.

Ei bine, aflați că din această țară vine jumătate din producta de memorie DRAM, două treimi din memoria NAND flash la nivel global și 70% din ecranele de tablete de pe piață. Un conflict în Coreea de Sud ar afecta sute de milioane de telefoane și tablete, conform IHS iSuppli. Deși un conflict nu mai are atât de probabil acum, companiile își iau deja măsuri de siguranță și au mai mult de un furnizor de componente.

Samsung Electronics și SK Hynix au sediile la câteva zeci de kilometri de granița cu Coreea de Nord, iar un posibil conflict ar afecta cu siguranța acestui uriași furnizori de RAM, memorie și panouri pentru ecrane. 66% din veniturile pieței DRAM au fost generate de Samsung și SK Hynix, în vreme ce 48% din veniturile pe NAND Flash au aparținut tot lor în 2012. între timp, aflați că LG Display și Samsung Display product 49.6% din panourile LCD de mărime mare (10+ inch).
Asta ne arată încă o dată ce forța este Coreea de Sud la acest capitol și cât de importantă e Samsung chiar și pentru rivalii săi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×