Un iPhone cu diagonala de 6 inch este în pregătiri; Samsung ar fi început producția de panouri de 5.8 și 6 inch pentru Apple!

759 ori
<b>Un iPhone cu diagonala de 6 inch este în pregătiri; Samsung ar fi început producția de panouri de 5.8 și 6 inch pentru Apple!</b>În vreme ce noi așteptăm ca Apple să introducă un smartphone cu diagonala de 5.8 inch în acest an, iată că există o mare posibilitate să vedem și un model de 6 inch în portofoliul americanilor. Vestea este dezvăluită de către publicația

Știm deja faptul că iPhone-ul aniversar ar urma să vină cu o diagonală de 5.8 inch, dar un lucru neștiut până astăzi este acela că americanii lucrează și la un model de 6 inch. Vestea vine din partea publicației coreene ETNews care ar fi primit detalii din partea unor surse proprii cu privire la producția Samsung Display de panouri OLED pentru Apple. Se pare că pe lângă varianta de 5.8 inch, sud-coreenii au demarat și producția unor modele de 6 inch tot cu tehnologie OLED.

Aceste componente ar fi realizate la fabrica Samsung A3 și aflăm că dacă linia de producție funcționează la 100% capacitate și se obține un randament de 100%, atunci în doar un an vor fi livrate către Apple un număr de 124 milioane panouri de 6 inch, respectiv 130 milioane panouri cu dimensiunea de 5.8 inch. 

Informația pe care o primim astăzi este de-a dreptul inedită și singurul lucru la care ne putem gândi este că Apple va oferi iPhone-ul aniversar și într-o versiune de 6 inch. Sau poate că iPhone 7s Plus va trece la această diagonală? Nu știm nimic sigur, dar în următoarele săptămâni ar trebui să primim un soi de confirmare pe măsură ce ne apropiem de presupusul eveniment din septembrie a celor de la Apple!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×