iPhone 8 îşi dezvăluie cele mai mari modificări faţă de predecesorii săi; Forbes are exclusivitatea

3.465 ori
<b>iPhone 8 îşi dezvăluie cele mai mari modificări faţă de predecesorii săi; Forbes are exclusivitatea</b>Direct din partea celor de la Forbes aflăm astăzi detalii inedite despre iPhone-ul aniversar și despre cele mai mari modificări pe care acesta le aduce în raport cu generația anterioară. Publicația de față ar fi primit aceste informații din partea unor

Din când în când, câte o publicaţie de anvergură are ocazia să pună mâna pe informaţii în exclusivitate despre un terminal nelansat încă. Spre exemplu Forbes a pus mâna pe informaţii în exclusivitate despre iPhone 8 şi a detaliat în special ce e nou şi schimbat faţă de precedentele modele iPhone.

iPhone 8

Pentru a clarifica lucrurile din start, imaginile din acest articol reprezintă 100% designul final la capitolul hardware. E vorba despre un iPhone 8 cu ecran de 5.8 inch, cu muchii reduse, de doar 4 mm pe toate laturile. Ideea ar fi ca iPhone 8 să nu fie la fel de predispus la input din greşeală precum terminalele cu ecrane Edge de la Samsung sau noul Infinity Display.

iPhone 8

Jack-ul audio rămâne dispărut, iar portul Lightning e la posturi. Difuzoarele stereo se vor păstra de la iPhone 7, folosind un difuzor de jos şi earpiece-ul. După cum văzusem şi în alte randări, Apple a mărit butonul Power integrat pe device în partea dreaptă, deşi nu e clar de ce. E posibil ca acolo să fie integrat senzorul Touch ID, dar sursa nu e sigură de acest lucru.

iPhone 8

Aflăm şi că o mare problemă pe care o are Apple este redesignul lui iOS 11, încât să interpreteze zona decupată de sus, cea pentru difuzor şi senzori, flancată de bucăţi de ecran, pe care software-ul trebuie să afişeze iconuri şi informaţii probabil. Pe de altă parte există şi teoria că informaţiile şi notificările ar putea fi mutate jos, într-o "Function Area".

iPhone 8

În spate avem o cameră duală orientată vertical, cu senzori de 12 MP probabil şi cu una din camere fiind wide angle şi una telephoto. Forbes a aflat şi că bateria va fi mult îmbunătăţită faţă de ce am văzut până acum, datorită unei baterii în formă de litera "L", care are autonomie crescută şi ocupă mai puţin loc decât alte baterii. Toate aceste noutăţi şi modificări aduc şi un salt de preţ, iar sursa afirmă că e vorba chiar de 1100 sau 1200 de dolari drept preţ de pornire.

iPhone 8

Forbes a colaborat cu firma Nodus pentru aceste designuri şi prezintă şi câteva carcase ale sale. Încheiem cu menţiunea că vor exista până la urma 3 modele de iPhone anunţate în septembrie, dar până să ajungă iPhone 8 în magazine cred că mai avem de aşteptat. iPhone 7s şi 7s Plus vor sosi totuşi mai devreme.

iPhone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×