Un joc experimental pe Nokia 5800 XpressMusic foloseste multi-touch (Video)

2.554 ori
<b>Un joc experimental pe Nokia 5800 XpressMusic foloseste multi-touch (Video)</b>Clipul video de mai jos demonstreaza un sistem experimental multi-touch, creat de catre developeri pentru Nokia 5800 XpressMusic si testat prin intermediul unui joc care aminteste de Guitar Hero: Ideea din spatele jocului este simpla: trebuie sa apasati...

Clipul video de mai jos demonstreaza un sistem experimental multi-touch, creat de catre developeri pentru Nokia 5800 XpressMusic si testat prin intermediul unui joc care aminteste de Guitar Hero:

Ideea din spatele jocului este simpla: trebuie sa apasati "butoane", in ton cu muzica, in stilul lui Guitar Hero sau Dance Dance Revolution. Problemele principale cu acest concept sunt create de platforma pe care este el bazat, din cauza layout-ului butoanelor virtuale, care ar trebui sa se afle intr-o zona a ecranului usor de atins si care sa nu necesite miscarea telefonului, pentru a avea acces si la alte taste.

In plus, in timp ce apasati tastele virtuale, e important ca zona ecranului in care are loc jocul sa nu fie acoperia de mainile utilizatorului. O alta problema ar fi faptul ca majoritatea terminalelor dotate cu touchscreen nu ofera suport multi-touch, fiind redus astfel numarul de apasari ale butoanelor disponibile, spre deosebire de un joystick normal, care permite efectuarea combo-urilor.

Aceste probleme au fost rezolvate, dupa cum ati putut vedea in clipul de mai sus, jocul aflandu-se la inceputul stadiului de creatie, dar tehnologia din spatele sau fiind finisata deja. Urmeaza oare sa vedem in viitorul apropiat update-uri de software care aduc functii multi-touch pe terminalele "single touch"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×