iPhone ruleaza Mac System 7, face in ciuda lui Nokia N95, care rula Windows 3.1

9.892 ori
<b>iPhone ruleaza Mac System 7, face in ciuda lui Nokia N95, care rula Windows 3.1</b>Daca vi s-a parut incredibil ca Nokia N95 poate rula Windows 3.1 (si chiar si 95, afirma expertii), ei bine veti fi uimiti sa aflati ca si iPhone are o performanta similara de prezentat, ruland Mac System 7. Emularea sistemelor de operare vechi pe...

Daca vi s-a parut incredibil ca Nokia N95 poate rula Windows 3.1 (si chiar si 95, afirma expertii), ei bine veti fi uimiti sa aflati ca si iPhone are o performanta similara de prezentat, ruland Mac System 7.

Emularea sistemelor de operare vechi pe gadgeturi noi si scumpe a devenit o moda si a existat la un moment dat o obsesie chiar, cu implementarea acestora pe consola PSP. Ca si Windows 3.1 pe N95, proiectul MacOS pe iPhone foloseste codul lui QEMU, un emulator open source creat special pentru initiative traznite ca acestea.

iPhone ruleaza Mac System 7

Softul este inca sub lupa developerilor, dar va fi lansat intr-o forma sau alta destul de curand. Putem sa presupunem ca Mac System 7 (OS 7) va rula doar pe iPhone-uri care au trecut prin procesul de jailbreak deja. Oare va sosi vreodata Windows si pe handsetul produs de Apple, sau sacrilegiul ar fi prea mare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×