Un laptop furat continea datele personale ale angajatilor Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.328 ori
<b>Un laptop furat continea datele personale ale angajatilor Vodafone</b>Un laptop care ar fi continut informatii despre pensiile angajatiilor de la Vodafone Marea Britanie a fost furat de la un angajat al firmei de contabilitate Deloitte. Terminalul continea si detalii despre personalul altor companii, desi Deloitte nu a...

Un laptop care ar fi continut informatii despre pensiile angajatiilor de la Vodafone Marea Britanie a fost furat de la un angajat al firmei de contabilitate Deloitte. Terminalul continea si detalii despre personalul altor companii, desi Deloitte nu a mentionat inca numele acestora.

Oficialii Vodafone afirma ca sunt foarte ingrijorati in legatura cu disparitia datelor personale ale tuturor angajatilor lor din Marea Britanie. Printre companiile afectate se numara si Network Rail, care a confirmat ca detaliile personale de pe PC erau criptate si nu includeau si adrese sau detalii ale conturilor bancare.

Deloitte afirma de asemenea ca laptopul era protejat prin intermediul a numeroase masuri de securitate, de la parola la startup, pana la sistem de autentificare pentru utilizarea OS-ului si criptare. Probabil ca banuiti ce se va intampla cu aceste informatii, in cazul in care ele sunt extrase de pe computerul portabil... Ele vor aparea ca de obicei pe eBay, dupa cum s-a intamplat pana acum, atunci cand T-Mobile a pierdut datele a zeci de milioane de clienti, sau cand statul britanic a patit acelasi lucru.

Sursa: Cellular-News.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×