Mobifrance prezinta telefonul Glofiish V900

1.740 ori
<b>Mobifrance prezinta telefonul Glofiish V900</b>Iata ca Eten Glofiish V900 a ajuns pe mana editorilor site-ului Mobifrance, care au efectuat un video de unboxing si un tur al dotarilor telefonului, ale carui functii TV au fost evidentiate in clipul de mai jos: Glofiish V900 este un handset Windows...

Iata ca Eten Glofiish V900 a ajuns pe mana editorilor site-ului Mobifrance, care au efectuat un video de unboxing si un tur al dotarilor telefonului, ale carui functii TV au fost evidentiate in clipul de mai jos:

Glofiish V900 este un handset Windows Mobile dotat cu un tuner DVB-T. El permite vizualizarea programelor TV gratuit in Franta si dispune de un procesor de 667 MHz, memorie interna de 128 MB, conectivitate 3G+ si un chip GPS. In plus, lista sa de specificatii include si WiFi, Bluetooth si o camera digitala de 3.2 megapixeli.

Glofiish V900 va fi disponibil in aceasta luna la un pret mai mic de 600 de euro. Observati felul in care se vede imaginea rezultata din conectarea telefonului la o plasma... impresionant! Filmul de animatie Wall-E ruleaza la o calitate incredibila, care nici nu ne duce cu gandul la un telefon, ci mai degraba la un player DVD sau chiar Blu-ray.

Clip:


Sursa: Mobifrance

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×