Un logo ajuns pe web confirmă faptul că Samsung va utiliza denumirea Galaxy S8+

2.374 ori
<b>Un logo ajuns pe web confirmă faptul că Samsung va utiliza denumirea Galaxy S8+</b>La doar o zi distanță după ce vedeam logo-ul asociat asistentului vocal Bixby iată că acum descoperim și un alt logo ce confirmă faptul că Samsung va utiliza denumirea Galaxy S8+ pentru viitorul său flagship. Vă reamintim că lansarea acestui model va avea

Iată că la doar o zi distanță după ce am văzut logo-ul asociat asistentului vocal Bixby, pe web ajunge un nou logo care confirmă faptl că Samsung va utiliza denumirea 'Galaxy S8+' pentru viitorul său flagship. Este vorba desigur despre varianta și mai generoasă la capitolul diagonală a ecranului, acesta urmând a măsura nici mai mult, nici mai puțin de 6.2 inch.

Acest material provine din partea lui Evan Blass a.k.a @evleaks și după cum puteți vedea, avem de-a face aici cu logo-ul ce va fi prezent pe ambalajul de retail al telefonului. Vă reamintim că Samsung Galaxy S8+ ar urma să ofere 4 sau 6 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli de nouă generație și un scanner de amprente plasat pe spate.

Panoul frontal va fi caracterizat de margini foarte subțiri în jurul ecranului și fix ca în cazul lui S7 Edge, vom avea aici un display cu margini laterale curbate. Ultimele zvonuri ne-au indicat faptul că bateria lui S8+ va fi o unitate de 3750 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×