Optarea pentru un procesor Snapdragon 835 în cazul lui LG G6 ar fi dus la o lansare a produsului în perioada mai-iunie

2.300 ori
<b>Optarea pentru un procesor Snapdragon 835 în cazul lui LG G6 ar fi dus la o lansare a produsului în perioada mai-iunie </b>Știm de ceva vreme faptul că sud-coreenii de la Samsung au rezervat întreaga producție inițială de procesoare Qualcomm Snapdragon 835 pentru al lor flagship Galaxy S8, motiv ce a determinat unele companii să opteze pentru alte soluții de procesare

Nu este prima oară când vedem menționat faptul că flagship-ul LG G6 va opta pentru un procesor Snapdragon 821 și asta pentru că rivalii sud-coreeni de la Samsung au rezervat întreaga producție inițială a chipset-ului SD835 pe care îl vor utiliza pe modelele Galaxy S8 și S8 Plus. Orice urmă de îndoială cu privire la alegerea LG dispare astăzi odată cu apariția unei imagini parte dintr-o prezentare confidențială de la CES.

LG

Aici se menționează câteva dintre dotările noului smartphone din seria G, printre acestea numărându-se și procesorul Snapdragon MSM8996AC, adică Snapdragon 821. Aflăm faptul că în cazul în care LG Electronics ar fi decis să opteze în continuare pentru integrarea lui SD835 la bordul lui LG G6, asta ar fi dus la o lansare a produsului în perioada mai-iunie - așadar la 3 luni distanță de la anunțul programat pentru 26 februarie. 

O lansare târzie i-ar fi costat pe cei de la LG Electronics pierderea unui număr serios de terminale vândute, LG G6 picând pe piață fix în același timp cu lansarea comercială a lui Galaxy S8. Acum râmâne de văzut dacă și prețul lui LG G6 va fi ceva mai mic ca urmare a folosirii lui SD821 la bord și dacă cele 6 săptămâni avans pe care le are înaintea debutului lui S8 vor conta la capitolul vânzări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×