O pereche de căști wireless ar putea debuta oficial odată cu flagship-ul Galaxy S8

1.147 ori
<b>O pereche de căști wireless ar putea debuta oficial odată cu flagship-ul Galaxy S8</b>Dacă Apple are căștile AirPods pentru noua generație iPhone 7, era de așteptat ca și Samsung să se gândească la o inițiativă similară pentru noul flagship Galaxy S8. Aparent, sud-coreenii ar urma să lanseze o nouă pereche de căști wireless odată cu Sa

Samsung Gear IconX este numele unei perechi de căști wireless pe care sud-coreenii au adus-o pe piață în acest an, accesoriu care din păcate dezamăgește la capitolul autonomie având o baterie de doar 47 mAh la interior și astfel oferind doar câteva ore de playback audio. 

Există totuși informația potrivit căreia sud-coreenii pregătesc o nouă generație a acestor căști wireless care aparent ar urma să fie lansate odată cu noul flagship Samsung Galaxy S8 în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017. Motivul pentru care aceste lansări ar avea loc simultan stă și în spatele probabilității ca noul smartphone să renunțe la jack-ul audio 3.5.

În această situație utilizatorii ar fi nevoiți să apeleze la căști wireless și Samsung este gata să acopere și această necesitate. Pentru cei nostalgici va fi oferit cu siguranță în pachetul smartphone-ului și un adaptor USB Type-C to 3.5 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×