Un manager Apple a fost arestat pentru vinderea secretelor companiei

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.074 ori
<b>Un manager Apple a fost arestat pentru vinderea secretelor companiei</b>Paul Shin Devine, manager Apple pe sectiunea Logistica, la nivel international a fost arestat cu cateva zile in urma, fiind acuzat de spalare de bani, frauda si vanzarea secretelor companiei. Aparent, Devine ar fi vandut informatii pretioase despre iPhone...

Paul Shin Devine, manager Apple pe sectiunea Logistica, la nivel international a fost arestat cu cateva zile in urma, fiind acuzat de spalare de bani, frauda si vanzarea secretelor companiei. Aparent, Devine ar fi vandut informatii pretioase despre iPhone si iPad unor companii chinezesti.

Aceste inginerii financiare i-ar fi adus oficialului Apple peste 1 milion de dolari, de la companiile asiatice care beneficiau de informatii din interiorul Apple. Aceste informatii ar fi urmat sa fie folosite in negocierea de contracte intre firmele din China, care sperau sa obtina preturi mai bune si gigantul din Cupertino.

Devine a folosit pentru planurile sale atat conturi de banca din SUA, cat si internationale, unele chiar deschise in numele sotiei sale. Multe tranzactii au fost intermediate de o companie fantoma, CPK Engineering, de la care oficialul Apple primea plati si mita. Trebuie mentionat ca aceasta este prima oara in istoria de 34 de ani a companiei Apple cand un angajat este acuzat in mod public de vanzarea unor secrete ale companiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×