Un miliard de dolari pentru Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Financiare 991 ori
<b>Un miliard de dolari pentru Ericsson</b>Grupul suedez de telecomunicatii, Ericsson a incheiat un contract in valoare de 1 miliard de dolari cu China Mobile, prin care se obliga sa asigure companiei asiatice echipamentul necesar pentru a extinde acoperirea acesteia in 19 regiuni din China....

Grupul suedez de telecomunicatii, Ericsson a incheiat un contract in valoare de 1 miliard de dolari cu China Mobile, prin care se obliga sa asigure companiei asiatice echipamentul necesar pentru a extinde acoperirea acesteia in 19 regiuni din China.

Contractul a fost semnat in cadrul unei ceremonii, la Stockholm, la care au participat presedintele Chinei, Hu Jintao si primul ministru al Suediei, Fredrik Reinfeldt. Ericsson va furniza echipamente pentru retele radio, impreuna cu suport tehnic si servicii tehnice, ajutand compania asiatica sa isi extinda acoperirea GSM. Aceasta extindere va permite companiei China Mobile o marire a capacitatii retelei si a performantei.

Imbunatatirile vor afecta sute de milioane de utilizatori, iar livrarile au inceput deja, dupa cum afirma reprezentatii Ericsson. O a doua intelgere a fost incheiata intre producatorul de terminale mobile Sony Ericsson si China Poster Mobile Communications Equipment, aceasta valorand 600 de milioane de dolari. Cel de-al doilea contract facea referire la cumpararea unei serii de telefoane mobile, conform celor de la Ericsson. Ne intrebam daca aceste sume mari vehiculate de compania suedeza se vor compara cu profitul rezultat in urma vanzarilor celebrului PSP Phone, la momentul lansarii sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×