Gandolf vine de la Palm

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.034 ori
<b>Gandolf vine de la Palm</b>Numeroase teorii s-au lansat recent in legatura cu terminalul celor de la Palm si zvonurile s-au concretizat intr-un terminal dezvaluit intr-o poza neclara, apoi una color si apoi un alt zvon ce anunta o versiune dotata cu Windows Mobile. Numit "Gandolf",...

Numeroase teorii s-au lansat recent in legatura cu terminalul celor de la Palm si zvonurile s-au concretizat intr-un terminal dezvaluit intr-o poza neclara, apoi una color si apoi un alt zvon ce anunta o versiune dotata cu Windows Mobile.

Numit "Gandolf", noul terminal va fi dotat cu o camera (nu se cunosc inca date despre aceasta), card de memorie microSD, tastatura QWERTY si va include conectivitate Bluetooth. Noutatea celor de la Palm se adreseaza unui public tanar, avand in vedere pretul sau, de doar 200 de dolari. Gandolf va fi disponibil la sfarsitul acestui an, dotat cu sistemul de la operare specific terminalelor Palm, dar se pregateste deja si o versiune care ruleaza Windows Mobile.

Varianta de Gandolf din imaginea de mai sus reprezinta noul model, dotat cu Windows Mobile Standard (cunoscut candva drept Windows Mobile Smartphone) si putem vedea faptul ca deja terminalul a fost branduit - Vodafone. Includerea unui astfel de sistem de operare pe noul telefon va permite celor de la Palm sa transforme Gandolf intr-un competitor de top pentru modele celebre ca Motorola Q sau Samsung BlackJack. Acest terminal poate fi considerat o "amagire" pana la lansarea viitorului Treo, dar pentru utilizatorii de rand pretul sau mic poate deveni factorul hotator in cadrul deciziei de cumparare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×