Noi detalii despre iPhone: vesti proaste

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.077 ori
<b>Noi detalii despre iPhone: vesti proaste</b>Iata cateva informatii care cu siguranta vor incinge discutiile purtate in legatura cu celebrul terminal in urmatoarele 20 de zile. Conform unei serii de pagini extrase din manualul de marketing pentru vanzarea lui iPhone exista cateva feature-uri ale...

Iata cateva informatii care cu siguranta vor incinge discutiile purtate in legatura cu celebrul terminal in urmatoarele 20 de zile. Conform unei serii de pagini extrase din manualul de marketing pentru vanzarea lui iPhone exista cateva feature-uri ale telefonului de la Apple, care vor dezamagi cu siguranta persoanele care si-au comandat deja terminalul.

Printre aceste trasaturi defectuoase ale telefonului se numara si faptul ca nu exista functia "one-touch dialing" si va fi nevoie de cel putin 2 atingeri ale touchscreenului pentru a forma un numar de telefon. De asemenea iPhone nu vibreaza si in manualul mentionat anterior nu se mentioneaza nimic despre voice dialing (dar nici despre lipsa acestei functii). Vestile proaste continua si printre ele se numara si faptul ca utilizatorii terminalului nu vor putea participa la conversatii prin instant messenger cu alti utilizatori ai acesti serviciu.

iPhone nu va oferi suport pentru MMS-uri, MEdia Net, MobiTV, Cellular Video, TeleNav si GPS, ultimele doua fiind o mare dezamagire pentru cei ce sperau sa foloseasca Google Maps pe telefonul celor de la Apple. Dintre caracteristicile pozitive ale terminalului mentionam faptul ca utilizatorii pot purta o convorbire in timp ce navigheaza pe web, prin intermediul conexiunilor WiFi. De asemenea iPhone se va sincroniza cu Address Book-ul prezenta pe Macintosh-uri sau cu Outlook/Outlook Express in cazul PC-urilor. In randul publicului exista de asemenea 2 preocupari majore in legatura cu cel mai controversat terminal mobil al ultimilor ani: insuficienta spatiului de stocare (de 4 sau 8GB) si teama ca utilizatorii nu se vor obisnui cu "tastatura" de pe ecran.

Cu toate aceste defecte exista inca persoane care doresc cu orice pret sa cumpere terminalul si suntem curiosi sa aflam ce rezultate va avea isteria iPhone dupa data de 29 iunie si daca Apple va obtine profit sau pierderi de pe urma controversatului telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×