Un misterios telefon BlackBerry scapă în imagini, ar urma să fie produs de firma indoneziană BB Merah Putih

1.179 ori
<b>Un misterios telefon BlackBerry scapă în imagini, ar urma să fie produs de firma indoneziană BB Merah Putih</b>BlackBerry nu are doar un parteneriat de outsourcing cu TCL, dar şi unul de tip joint venture cu indonezienii de la PT BB Merah Putih. Aceasta din urmă firmă ar fi scăpat un nou smartphone BlackBerry pe web, un device misterios admirat în fotografiile..

BlackBerry nu are doar un parteneriat de outsourcing cu TCL, dar şi unul de tip joint venture cu indonezienii de la PT BB Merah Putih. Aceasta din urmă firma ar fi scăpat un nou smartphone BlackBerry pe web, un device misterios admirat în fotografiile de mai jos.

Cunoscut şi sub numele de cod BBC100-1 şi realizat în colaborare cu PT BB Merah Putih, terminalul ar fi destinat pieţei indoneziene cel puţin în prima fază. Dacă ne luăm după scăpări precedente este mai degrabă un model midrange, cu 4 GB RAM, procesor Snapdragon 425 şi ecran HD de 5.5 inch, dar şi cu 32 GB stocare şi două slot-uri SIM, ceva ce nu vezi în fiecare zi pe un BlackBerry.

BlackBerry BBC100-1

Noul telefon ar avea şi o baterie de 3.000 mAh şi un spate cu textură punctată care s-ar simţi inedit în mâna utilizatorului. Senzaţia este că vedem aici un fel de rival pentru ASUS ZenFone 3 sau mai degrabă pentru Motorola Moto G5. Logo-ul BlackBerry nu prea schimba cu nimic faptul că avem un terminal midrange destul de generic şi cu CPU mai puţin impresionant decât cel de pe Nokia 6 să zicem.

Preţul accesibil va conta mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×