Cele mai proaspete fotografii cu Samsung Galaxy S8 sunt unele live foarte convingătoare

6.514 ori
<b>Cele mai proaspete fotografii cu Samsung Galaxy S8 sunt unele live foarte convingătoare</b>Imediat după ce am văzut o randare bine realizată pentru Galaxy S8 de la Evan Blass, e momentul să aruncăm o privire şi peste fotografii live. E drept că ele nu impresionează atât de mult precum acele clipuri hands-on  recente, totuşi.

Imediat după ce am văzut o randare bine realizată pentru Galaxy S8 de la Evan Blass, e momentul să aruncăm o privire şi peste fotografii live. E drept că ele nu impresionează atât de mult precum acele clipuri hands-on  recente, totuşi.

Cu un debut londonez şi newyorkez programat pentru 29 martie, noul flagship va fi subiect de zvonuri, scăpări şi mari pasiuni pe tot parcursul lunii curente. Panoul frontal curbat apare mai clar că oricând în aceste imagini şi vedem şi acea bară shortcut, care cu un swipe deschide zona de shortcut-uri clasică pe modelele Edge şi Note 7 să zicem.

O privire atentă ar spune că asemenea lui LG G6 panoul de display are colţurile curbate aici, dar rămâne să vedem ce inovează Samsung în această privinţă. Ceea ce vedem aici este varianta de 5.8 inch a lui Samsung Galaxy S8 şi nu cea cu Plus şi diagonală de 6.2 inch. Parcă şi marginile telefonului sunt mai lucioase decât de obicei şi vedem şi o husă aplicată.

În ciuda zvonurilor, nu părem să primim difuzoare stereo si observăm prezenta unui difuzor singular în zona inferioară. E drept că earpiece-ul poate fi pus la treabă pentru stereofonie. Rămân tot mai puţine lucruri de aflat despre S8... Încheiem şi cu o dedicaţie pentru toţi leaksterii din toată lumea: vă rog, tăiaţi-vă unghiile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×