Nokia va face 600 de concedieri in departamentul de vanzari si marketing

1.139 ori
<b>Nokia va face 600 de concedieri in departamentul de vanzari si marketing</b>SUA are un presedinte nou, dar criza economica ramane de actualitate, afectand si giganti ca Nokia, compania finlandeza anuntand ca va reduce numarul de angajati cu 600, in departamentul de vanzari si marketing. Aceasta masura continua reorganizarea Nokia...

SUA are un presedinte nou, dar criza economica ramane de actualitate, afectand si giganti ca Nokia, compania finlandeza anuntand ca va reduce numarul de angajati cu 600, in departamentul de vanzari si marketing.

Aceasta masura continua reorganizarea Nokia inceputa in primele luni ale acestui an, iar producatorul estimeaza ca aproximativ 450 de angajati, maximum 100 din Finlanda vor fi afectati de schimbarile de personal. In plus, Nokia anunta si ca 130 de posturi de la Nokia Research Center (NRC) vor disparea. Purtatoarea de cuvant a companiei, Arja Suominen anunta ca aceste reduceri de staff vor avea efect doar asupra angajatilor permanenti, nu si asupra celor temporari.

Suominen a mai declarat si ca Nokia va incepe negocierile cu sindicatele si reprezentantii angajatilor, numarul final de posturi la care se va renunta fiind anuntat ulterior. Schimbarile vor intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2009, iar compania a anuntat ca doreste sa inchida fabrica sa din Turku, in sudul Finlandei, mutandu-si activitatea in orasul din apropiere Salo. Celor 220 de angajati de la Turku li se va oferi posibilitatea de a lucra la Salo sau in zona orasului Helsinki.

Sursa: Afp.google.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×