Un misterios telefon Huawei îşi face apariţia în GFXBench, ar putea fi modelul Honor 5X Plus

Autor:  | Publicat în:  Huawei 732 ori
<b>Un misterios telefon Huawei îşi face apariţia în GFXBench, ar putea fi modelul Honor 5X Plus</b>Huawei a avut un an foarte prolific, cu multe lansări de telefoane, mai toate handseturi cu camere pe care le-am apreciat şi preţuri accesibile. Acum pe l&acirc;ngă Huawei Mate 8, care debutează m&acirc;ine am mai descoperit un misterios handset al...

Huawei a avut un an foarte prolific, cu multe lansări de telefoane, mai toate handseturi cu camere pe care le-am apreciat şi preţuri accesibile. Acum pe lângă Huawei Mate 8, care debutează mâine am mai descoperit un misterios handset al chinezilor, care a apărut în GFXBench.

Zvonurile afirmă că modelul, cu nume de cod Huawei ABC-UL00 în benchmark ar putea fi de fapt Huawei Honor 5X Plus. Acesta e un terminal midrange, care adopta un ecran Full HD de 5.2 inch, dar şi procesorul HiSilicon Kirin 935 de pe Huawei Mate S şi Honor 7. La bord se mai afla 3 GB RAM, 64 GB stocare, o cameră de 13 MP principală şi secundară de 8 MP.

GFXBench mai menţionează şi opţiunile standard de conectivitate, precum GPS, Bluetooth, NFC şi WiFi. Honor 5X Plus ar putea fi răspunsul celor de la Huawei pentru Xiaomi Redmi Note 3 şi nu ne-ar mira să îl vedem la un preţ sub 200 sau 150 de dolari chiar, cu scanner de amprente la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×