Un misterios telefon Huawei îşi face apariţia în GFXBench, ar putea fi modelul Honor 5X Plus

Autor:  | Publicat în:  Huawei 835 ori
<b>Un misterios telefon Huawei îşi face apariţia în GFXBench, ar putea fi modelul Honor 5X Plus</b>Huawei a avut un an foarte prolific, cu multe lansări de telefoane, mai toate handseturi cu camere pe care le-am apreciat şi preţuri accesibile. Acum pe l&acirc;ngă Huawei Mate 8, care debutează m&acirc;ine am mai descoperit un misterios handset al...

Huawei a avut un an foarte prolific, cu multe lansări de telefoane, mai toate handseturi cu camere pe care le-am apreciat şi preţuri accesibile. Acum pe lângă Huawei Mate 8, care debutează mâine am mai descoperit un misterios handset al chinezilor, care a apărut în GFXBench.

Zvonurile afirmă că modelul, cu nume de cod Huawei ABC-UL00 în benchmark ar putea fi de fapt Huawei Honor 5X Plus. Acesta e un terminal midrange, care adopta un ecran Full HD de 5.2 inch, dar şi procesorul HiSilicon Kirin 935 de pe Huawei Mate S şi Honor 7. La bord se mai afla 3 GB RAM, 64 GB stocare, o cameră de 13 MP principală şi secundară de 8 MP.

GFXBench mai menţionează şi opţiunile standard de conectivitate, precum GPS, Bluetooth, NFC şi WiFi. Honor 5X Plus ar putea fi răspunsul celor de la Huawei pentru Xiaomi Redmi Note 3 şi nu ne-ar mira să îl vedem la un preţ sub 200 sau 150 de dolari chiar, cu scanner de amprente la bord.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×