Google Play Music va înregistra o scădere de preţ a abonamentului de luna viitoare

1.528 ori
<b>Google Play Music va înregistra o scădere de preţ a abonamentului de luna viitoare</b>Google ne-a &icirc;nştiinţat astăzi printr-un email că de luna viitoare, mai precis de pe 8 decembrie va reduce preţul abonamentului lunar pentru serviciul Google Play Music. Astfel, el va ajunge de la 24 RON la 22 RON. &nbsp; Google Play Music este...

Google ne-a înştiinţat astăzi printr-un email că de luna viitoare, mai precis de pe 8 decembrie va reduce preţul abonamentului lunar pentru serviciul Google Play Music. Astfel, el va ajunge de la 24 RON la 22 RON.

Google Play Music este un serviciu care va permite să ascultaţi melodiile proprii sau să faceţi streaming muzical cu zecile de milioane de melodii oferite de Google. Utilizatorii pot uploada şi asculta până la 50.000 de melodii din colecţia personală gratuit, dacă nu doresc varianta cu abonament. Un abonament cu plata precum cel redus de mai sus le permite clienţilor să asculte orice melodie din catalogul Google Play Music, să creeze posturi de radio custom şi să stocheze offline muzica.

Serviciul a debutat în 2011, după o perioadă de 6 luni de beta trial. El este disponibil în 58 de ţări, cu aplicaţii dedicate pe iOS şi Android, dar şi disponibilitate în web browser şi chiar în playere media ca Sonos sau via Chromecast. Cei care abia acum se abonează vor avea parte de 30 de zile de gratuitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×