Un nou beta pentru Firefox, În varianta Android; Disponibil acum În Play Store!

1.005 ori
<b>Un nou beta pentru Firefox, În varianta Android; Disponibil acum În Play Store!</b>Azi, 27 iunie debutează Google I/O 2012, evenimentul cel mai important din această vară pentru fanii Android, atât prin prisma lansării de noi aplicații, cât și datorită debutului lui Android Jelly Bean. Ei bine, dacă se zvonește că noul...

Azi, 27 iunie debutează Google I/O 2012, evenimentul cel mai important din această vară pentru fanii Android, atât prin prisma lansării de noi aplicații, cât și datorită debutului lui Android Jelly Bean. Ei bine, dacă se zvonește că noul Android ar încorpora o variantă de Chrome, nici Mozilla nu sta degeaba și a lansat un nou Firefox Beta pentru Android.

Browserul este acum disponibil în Google Play Store, vine cu suport Flash, o interfață nouă și o pagină de start nouă. Noile funcții și modificări sunt special create pentru telefoane, deci nu avem încă vreo funcție specială pentru tabletele Android. Printre noutăți se număra îmbunătățiri de performanță și stabilitate, deși din câte am văzut pe Google Play Store, utilizatorii acorda cam 3 din 5 steluțe softului și se plâng că mănâncă multe resurse și e mai lent decât rivalii săi.

Firefox Beta pentru AndroidFirefox Beta pentru Android

Noul Firefox Beta cere minim Android 2.2, pentru o experiență optimă. Deși browserul suporta Flash pe hârtie, acesta nu este disponibil pe tablete și terminalele Tegra 2 care nu rulează Android 4.0. Samsung Galaxy Note are probleme cu interacțiunea dintre stylus și tastatura virtuală în cadrul browserului, iar dintre funcții lipsește "căutarea în pagina". Noul Firefox pentru Android ocupa 17 MB, este gratuit și poate fi descărcat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×