Estimare pentru vânzările Nokia pe 2013: 37 de milioane smartphone-uri cu Windows Phone 8

1.225 ori
<b>Estimare pentru vânzările Nokia pe 2013: 37 de milioane smartphone-uri cu Windows Phone 8</b>Nokia a mizat pe Windows Phone ca sistem de operare la telefoanele de top. Nu s-a dovedit o mișcare câștigătoare. Dacă seria Lumia era un succes răsunător cu siguranță că ar fi dat o sumă de cifre care să ne edifice, ar fi dat bine și pentru...

Nokia a mizat pe Windows Phone ca sistem de operare la telefoanele de top. Nu s-a dovedit o mișcare câștigătoare. Dacă seria Lumia era un succes răsunător cu siguranță că ar fi dat o sumă de cifre care să ne edifice, ar fi dat bine și pentru acțiunile companiei.

Recenta mutare a Microsoft de a nu aduce Windows Phone pe telefoanele cu Windows Phone 7.5 a prins Nokia pe picior greșit și nemulțumirea celor care au cumpărat, spre exemplu, un Nokia Lumia 900 este evidentă.

Totuși, pe scena de prezentare a WP8 a fost un prototip Nokia cu procesor dual-core, display HD. Windows Phone 8 a stârnit o rumoare pozitivă. Nomura Holdings a oferit o predicție pe 2013.

- 37 de milioane de Nokia cu Windows Phone 8.

Dacă s-ar adeveri nu ar fi deloc ok pentru compania finlandeză. Apple a vândut aceeași valoare într-un singur trimestru pe 2012, iar Nokia a adus 28 de milioane de telefoane cu Symbian și doar 2 milioane cu Windows Phone.

Vom vedea dacă acestă predicție se va adeveri în 2013. Nu cred că Nokia va avea un an așa de prost.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×