Estimare pentru vânzările Nokia pe 2013: 37 de milioane smartphone-uri cu Windows Phone 8

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.117 ori
<b>Estimare pentru vânzările Nokia pe 2013: 37 de milioane smartphone-uri cu Windows Phone 8</b>Nokia a mizat pe Windows Phone ca sistem de operare la telefoanele de top. Nu s-a dovedit o mișcare câștigătoare. Dacă seria Lumia era un succes răsunător cu siguranță că ar fi dat o sumă de cifre care să ne edifice, ar fi dat bine și pentru...

Nokia a mizat pe Windows Phone ca sistem de operare la telefoanele de top. Nu s-a dovedit o mișcare câștigătoare. Dacă seria Lumia era un succes răsunător cu siguranță că ar fi dat o sumă de cifre care să ne edifice, ar fi dat bine și pentru acțiunile companiei.

Recenta mutare a Microsoft de a nu aduce Windows Phone pe telefoanele cu Windows Phone 7.5 a prins Nokia pe picior greșit și nemulțumirea celor care au cumpărat, spre exemplu, un Nokia Lumia 900 este evidentă.

Totuși, pe scena de prezentare a WP8 a fost un prototip Nokia cu procesor dual-core, display HD. Windows Phone 8 a stârnit o rumoare pozitivă. Nomura Holdings a oferit o predicție pe 2013.

- 37 de milioane de Nokia cu Windows Phone 8.

Dacă s-ar adeveri nu ar fi deloc ok pentru compania finlandeză. Apple a vândut aceeași valoare într-un singur trimestru pe 2012, iar Nokia a adus 28 de milioane de telefoane cu Symbian și doar 2 milioane cu Windows Phone.

Vom vedea dacă acestă predicție se va adeveri în 2013. Nu cred că Nokia va avea un an așa de prost.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×