Noi brevete Apple scot la iveală un design actualizat pentru Apple Watch și un posibil televizor

821 ori
<b>Noi brevete Apple scot la iveală un design actualizat pentru Apple Watch și un posibil televizor</b>Aproape săptămânal vedem noi brevete primite de către Apple, lucru ce se întâmplă și astăzi. Aruncăm o privire asupra unui nou design pentru Apple Watch și totodată observăm o schiță care pare a ne prezenta chiar un televizor Apple. Mai multe detalii

În această săptămână cei de la Apple au primit noi brevete și două dintre acestea scot la iveală produse foarte interesante despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos. Avem în primul rând o mențiune a unui viitor purtabil Apple Watch ce își schimbă complet design-ul în raport cu actualele versiuni aflate la vânzare pe piață. 

Willow Glass

Ni se dezvăluie că gigantul din Cupertino lucrează la această idee de smartwatch încă din 2015 și că ceasul ar urma să aducă un ecran protejat de Corning Willow Glass, o sticlă specială flexibilă dezvoltată de către cei de la Corning care de curând au primit o finanțare de 200 milioane de dolari din partea Apple. 

Brevet Apple Watch

Brevetul de față indică prezența unui cadran pentru afișarea de imagine, a unei curele și a unui sistem de închidere. Display-ul este unul flexibil ce se poate întinde atât în zona cadranului, cât și în continuare pe curea - lucru ce ne duce cu gândul la acele modele e-ink Sony FES lansate doar pe piața din Japonia. Aflăm că ceasul include un modul de comunicare, suport WiFi, Bluetooth și opțional 4G LTE. 

Brevet Apple Watch

Cât despre brevetul asociat televizorului, nu prea avem multe informații la dispoziție, ci doar schița de mai sus. Descrierea invenției scoate la iveală că și acest produs se bazează pe un panou flexibil și pe alte componente flexibile precum bateria. Sistemul include un modul de alimentare, o interfață pentru periferice și porturi externe (USB, HDMI, Display Port).

Televizor Apple

Ținând cont de faptul că avem în față invenții aflate pentru moment doar în stadiul de concept pe hârtie, șansele să le vedem transpuse în realitate prea curând sunt destul de mici. Totuși, este interesant de aflat că Apple lucrează la noi produse și design-uri, compania din Cupertino fiind în ultima vreme rezervată la acest capitol în cazul iDevice-urilor aduse pe piață. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×