Un nou brevet pentru o tastatură Swipe de la Apple indică nevoia de progres a celor din Cupertino

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.144 ori
<b>Un nou brevet pentru o tastatură Swipe de la Apple indică nevoia de progres a celor din Cupertino</b>în această lume în care telefoanele au ajuns și la diagonale de 6 inch ne întrebam tot mai des cum de se pot declara posesorii de iPhone mulțumiți de ecranele lor cu diagonală de 4 inch, mai ales când vine vorba de tastare. Ei bine, vi se...

în această lume în care telefoanele au ajuns și la diagonale de 6 inch ne întrebam tot mai des cum de se pot declara posesorii de iPhone mulțumiți de ecranele lor cu diagonală de 4 inch, mai ales când vine vorba de tastare. Ei bine, vi se pregătește ceva!

Brevetul din imaginea de mai sus face referire la un sistem de input pe bază de swipe, semn că Apple știe că tastatura virtuală actuală nu e cea mai comodă din lume. Brevetul implică o serie de gesturi swipe pentru a face scrisul via touch mai rapid. în mod interesant acest brevet datează din 2007 și nu a fost pus în aplicare nici până azi. Fie Apple a dorit perfecționarea sistemului, fie așteaptă un iPhone cu diagonală mai mare pentru a-l pune în funcțiune.

Sau poate se întâmplă ca la Nokia și în cadrul companiei unele idei bune sunt trimise la coșul de gunoi din cauza birocrației. între timp în ecosistemmul Android se inovează constant la capitolul input și Google nu s-a ferit să adopte cele mai noi tastaturi virtuale și modalități de input pe care Samsung spre exemplu le-a popularizat. Până și BlackBerry a inclus gesturi în tastatura sa virtuală... Pe când și Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×